Albert Cuypmarkt Amsterdam

Onze horecageschiedenis gaat zo’n 25 jaar terug naar de Albert Cuypmarkt te Amsterdam waar wij zijn begonnen met onze eerste patatkraam. Door een toenemende vraag zijn wij de laatste jaren steeds meer snackcatering gaan verzorgen op privé- , bedrijfsfeesten, partijen en evenementen. De eenvoudige uitstalling van jaren terug heeft inmiddels plaats gemaakt voor een goed verzorgde cateringwagen die aan de hoogste normen voldoet.

Het verzorgen van feesten, partijen en evenementen vanuit onze frietwagen is dan ook onze specialiteit geworden. Wij bezoeken met onze HACCP gekeurde frietwagens nagenoeg iedere locatie. Ons werkterrein bevat geheel Nederland, België en Duitsland. Wij spreken een locatie en een tijdstip af en maken van het feest een groot succes.

Met de snackwagen van DEversefrietkraam neem je dan ook de juiste feestpartner in de arm want wij zorgen ervoor dat het feest een succes wordt waarover men nog lang zal napraten. Mogen we jou ook binnenkort begroeten?

Evenementen

Onze frietkraam voldoet aan alle eisen op het gebied van voedsel- en brand veiligheid [HACCP]. De wagens waarmee wij werken zijn volledig mobiel waardoor we ook op moeilijk bereikbare plekken kunnen komen. De kraam is voorzien van professionele apparatuur en volledig self-supported.

Je huurt ons in!

Hierbij verstrekken wij gratis patat en snacks aan uw bezoekers tegen een van tevoren afgesproken vaste prijs. Je wijst ons de juiste plek en wij zorgen voor de rest! Voor een vrijblijvende offerte op maat, neem contact op of doe een offerteaanvraag.

Je nodigt ons uit!

Verwacht je veel bezoekers op je evenement? Dan is het mogelijk dat wij onze snacks in eigen beheer verkopen. DEversefrietkraam is altijd geïnteresseerd om met nieuwe partijen samen te werken. Bel ons op 06 46044831 voor direct contact.

Feesten en Partijen

Frietkraam op kinderfeestjes

Een kinderfeestje geven is leuk. Een kinderfeestje organiseren zonder al te veel rompslomp is nog leuker. Huur DEversefrietkraam in en het eetmoment is in 1 klap ontzorgd. Het instap tarief voor kinderfeestjes is al vanaf € 4,95 per persoon. Een traktatie voor kind [en ouder]

Frietkraam op overige feesten en partijen

Jubileum, feesten, zonder ongeval feest, bedrijfsborrels, nieuwjaarswens, etc… Voor elke aanleiding hebben wij een lekker passend antwoord. Van de puntzak verse friet tot aan luxe biologisch verantwoorde snacks. Samen bepalen we het assortiment en maken het frietmoment tot een succes.